Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ - Τα ΕΛΤΑ ειδοποίησαν το 2004.


Το ερευνήσαμε και μάθαμε τα ΕΛΤΑ από το 2004 ειδοποίησαν τις Κοινότητες της περιοχής για το πρόβλημα παράδοσης της αλληλογραφίας λόγω μη ύπαρξης ονοματοδοσίας στους δρόμους.
Ενόψει του προβλήματος αποφασίστηκε σαν προσωρινή λύση η τοποθέτηση μερικών πινακίδων  στους δρόμους του οικισμού οπως και εξωτερικές ταχυδρομικές Θυρίδες για εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιφέρειας.
Μετά από τόσα χρόνια μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει λυθεί ακόμη δυστυχώς το πρόβλημα της ονοματοθεσίας του Βαρνάβα, στον οικισμό αλλά και στην περιφέρεια.
ΣΥΝΕΠΕΙΑ - Με την αλλαγή Ταχυδρόμου ( διακοπή σύμβασης ) ήταν επόμενο να δημιουργηθεί ξανά το πρόβλημα και να γυρίσουμε μερικούς αιώνες πίσω, όπου ο ταχυδρόμος σάλπιζε για να παραδώσει την αλληλογραφία στο καφενείο του χωριού. Το πρόβλημα θα συνεχίζεται κάθε φορά που θα αλλάζει ο Ταχυδρόμος.
Είναι άλλη μια σοβαρή παράληψη της σημερινής Κοινοτικής αρχής, που γνώριζε το πρόβλημα αλλά δεν…
Όταν ήμουν δραστήριο μέλος (Δ.Σ) του απαξιωμένου εντελώς πια Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού συλλόγου Νέων Κατοίκων, με προσωπική επιμέλεια το 2007 είχαμε παραδώσει στον σημερινό πρόεδρο κ. Βούλγαρη, φάκελο με χάρτη ονοματοδοσίας ΟΛΩΝ των δρόμων του Βαρνάβα (οικισμού και περιφέρειας). Ο φάκελος περιείχε ανάλυση κόστους, δείγματα ταμπέλας με στύλους οδοσήμανσης, με σημαντική μείωση κόστους από εθελοντική εργασία (βάψιμο κλπ).
Ο φάκελος παραμένει ακόμη στα συρτάρια του προέδρου κ. Βούλγαρη, που από ειρωνεία τα διαχειρίζεται εδώ και πολύ καιρό ”ο πρόεδρος του συλλόγου” πρώην Νέων κατοίκων, που εκτελεί ΤΩΡΑ και χρέη νομικού  συμβούλου του προέδρου. Θα τρελαθούμε εντελώς…
Έτσι για ένα ακόμα ουσιαστικό θέμα, όπως ο ταχυδρομείο και πολλά άλλα αφήνουν τον Βαρνάβα πίσω στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ και ελπίδα ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΕΝ υπάρχει. Εκτός κι αν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου