Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ11-9-2009 - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ.

Αποσπάσματα, από το Blog του κ. Γ. Κόλλια.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 150.000 € ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.
Ο κ. Πρόεδρος πρότεινε την αξιοποίηση των χρημάτων αυτών για κατασκευή πεζοδρομίων και φωτιατικών σωμάτων στον οικισμό και δενδροφυτεύεις στα όρια του οικισμού και εντός οικισμού.
Ο Γιώργος Κόλλιας πρότεινε την αγορά Πυροσβεστικού Οχήματος. Όταν ο κ. Πρόεδρος ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ότι Πυροσβεστικό Όχημα θα μας παραχωρήσει η Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. τροποποίησε την θέση του και τάχθηκε με αυτήν του Προέδρου, η οποία υπερψηφίσθηκε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ
Η πρόταση του Προέδρου υπερψηφίσθηκε με ψήφους 5 έναντι 4 αρνητικών. Οι αρνητικοί ψήφοι είχαν να κάνουν με την χρηματοδότηση του έργου, δεδομένου ότι υπήρχαν μόνο 70.660 €, για ένα έργο 159.060 € . Ο Γιώργος Κόλλιας καταψήφισε την εισήγηση, όχι γιατί διαφωνούσε με την κατασκευή αλλά γιατί, όπως είπε, "δεν μπορεί να φορτώνουμε συνεχώς με χρέη την Κοινότητα, γιατί έτσι υπονομεύουμε ο μέλλον της".

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ
Η πρόταση του κ. προέδρου υπερψηφίσθηκε, παρ΄ ότι η χρηματοδότηση προέρχονταν από άλλη απόφαση για την αγορά πούλμαν, για την οποία είχε δώσει μάχη ο κ. Πρόεδρος (!) και η οποία, φυσικά, με την παρούσα απόφαση ακυρώθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο.

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ
Η πρόταση ψηφίσθηκε ομόφωνα, παρ΄ ότι υπήρξε σύγκρουση για την προσπάθεια μετάθεσης των ευθυνών για την έλλειψη ταχυδρόμου στο έτος 2004 (!) κυρίως από τον τρίτο συνδυασμό (αναλυτική νααφορά σε άλλη ανάρτηση).


ΣΧΟΛΙΑ επι των αποφάσεων.

150.000 ΕΥΡΩ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ - ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ …και του χρόνου πάλι εδώ είμαστε να κάψουμε ότι έχει απομείνει.

ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ για ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ. ΤΊΠΟΤΕ δεν πάει για έργα αποκατάστασης του Περιβάλλοντος – και  ΕΡΓΩΝ μακράς ΠΝΟΗΣ.

Ξέχασαν τα σημαντικά ( μερικά κατά τυχαία σειρά):

1.      Το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ πρόβλημα του οικισμού (την ντροπή του χωριού),

2.      Το πρόβλημα της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ.

3.      Την ολοκλήρωση του προγράμματος ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ κομποστοποίησης.

4.      Το πρόγραμμα ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑ, ρεματιάς, δρόμου προς παραλία, Χατζήθια ( Αγ. Παρασκευής) κ.α

5.      Την ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ή και επιχωμάτωση δρόμων της περιφέρειας που καταστράφηκαν με τις νεροφαγιές κατά τις τελευταίες νεροποντές ( οι κάτοικοι αδυνατούν οι να πάνε στα σπίτια τους).

6.      Την αγορά ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΊΑΣ, για τους μαθητές , τα νέα παιδιά και τους  ηλικιωμένους.

7.      Την ανάγκη ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ  που να δουλεύει, οταν χρειάζεται.

8.      Και τόσα άλλα, σημαντικά και απαραίτητα από τα καθημερινά προβλήματα  των κατοίκων του ΟΙΚΙΣΜΟΥ αλλά και της παραμελημένης εντελώς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ του Βαρνάβα.

Να αφήσουμε την παράγκα φίλοι μου… κι να φτιάξουμε από την αρχή τον Βαρνάβα, μια όμορφη χωριάτικη κωμόπολη με βασικές υποδομές και με ικανοποιημένους πολίτες (λιγότερο θα μας στοιχίσει!)

----------------------- 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ τοποθετήσεις σχολίων.

ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...
Αναφαίρετο δικαίωμα η κριτική, όσο σκληρή και να είναι. Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι συκοφαντίες, όμως. "150.000 ΕΥΡΩ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ - ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ …και του χρόνου πάλι εδώ είμαστε να κάψουμε ότι έχει απομείνει." Δηλαδή; Μοιρασιά; Ε όχι κ. Αποστολόπουλε. Δεν μπορείτε να συκοφαντείτε έναν άνθρωπο, ο οποίος, αν μη τι άλλο, δεν έδωσε δικαίωμα να κατηγορηθεί για οποιανδήποτε "λαμογία" είτε ως Σύμβουλος, είτε ως Πρόεδρος. Παρακαλώ να ανακαλέσετε την ύβρι και σίγουρα είναι αυτονόητο και κατοχυρωμένο δικαίωμά σας να επιμείνετε στις λοιπές απόψεις σας, τις οποίες μπορούμε να συζτηήσουμε και να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε.
 
Μιχάλης Αποστολόπουλος είπε...
 
Αν αναιρέσω, θα σας προσβάλλω.
Συχνά στα άρθρα μου χρησιμοποιώ πρόλογο – σχήμα λόγου – που περιγράφει την περιρρέουσα κατάσταση- ατμόσφαιρα, που έχει δημιουργηθεί στους αναγνώστες από τα τοπικά δρώμενα. Έτσι στον πρόλογό αναφέρομαι – ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ώστε ο αναγνώστης να δώσει την δική του ερμηνεία. Εσείς όμως βιαστήκατε να δώσετε την δική σας, επί προσωπικού με την οποία διαφωνώ απόλυτα και λυπούμε.
Στα γραφόμενα λοιπόν δεν υπάρχει καμιά προσωπική αιχμή για κανέναν, εκτός της αυθαίρετης ερμηνείας που μπορεί να δώσει κάποιος και με την οποία δεν πρόκειται να συμφωνήσω ούτε να ασχοληθώ.
 Ευχαρίστως όμως θα ανακαλέσω, αν εσείς σαν μέλος του Κ.Σ που είστε αναλάβετε την ευθύνη να μας διαβεβαιώσετε για τα αυτονόητα δηλ.« ότι κανένα μέλος του Κ.Σ δεν έχει καμιά σχέση διαπλοκής με τοπικά συμφέροντα και εργολάβους».
Σας χαιρετώ περιμένοντας 15 Σεπτέμβριος 2009 10:19 μμ
Κύριε πρώην Κοινοτάρχα, Παρακαλουμε πεστε μας τη πολτικη σας στα ερωτηματα πουσας εβαλε ο κοςΑποστολοπουλοσ για τα σκουπιδια την ανακυκλωση, αναδασωση, τους δρόμους στη περιφερεια (δεν μπορουμε να παμε σπιτια μας με τιςλακουβες. Γιατί να σας πιστέψουμε για αυτα που δεν κανατε οταν επρεπε? Μηπως ειναι αργα τωρα. Νεα κατοικος βαρναβα,

ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...



Κυρία Χαρά Χρημάτισα Πρόεδρος για 4 μόνο χρόνια και παρέλαβα μια Κοινότητα υπερχρεωμένη. Για την πορώτη τετραετία (ελπίζοντας και σε μια -και μόνο - ακόμη δεύτερη) έδωσα βάρος στις υποδομές. Είστε νέα κάτοικος όπως λέτε και δεν γνωρίετε ίσως ότι ο Βαρνάβας επί δεκαετίες έμενε από νερό το Καλοκαίρι. Έφερα το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ και σήμερα δεν υπάρχει ( ή δεν δικαολογείται να υπάρχει) έλλειψη νερού. Άλλαξα το από καρκινογόνο αμίαντο δίκτυο ύδρευσης του Βαρνάβα.Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Κολιγιώργα, η οδός Προφ. Ηλία (μέχρι το στρατόπεδο) και τμήμα της οδού Ευρίπου, με τους παράδρομους (δρόμοι της περιφέρειας του Βαρνάβα). Προχώρησα στην αντιστήριξη του πρανούς στον δρόμο βαρνάβα - καπανδρίτι (είχαμε δεκάδες ατυχήματα).Ενέταξα την Κοινότητά μας στην διαδημοτική συνεργασία Βαρνάβα - καπανδριτίου - Πολυδενδρίου για δίκτυο αποχέτευσης (ήδη γίνεται η μελέτη). Ξέρω οι ανάγκες ήσαν περισσότερες, αλλά και οι δυνατοτητες περιορισμένες. Όσο για τις απαντήσεις στα ερωτήματα του κ. Αποστολόπουλου διαβάστε μια αρχική απάντηση στο http://gekollias.blogspot.com/

Ο Νέος Βαρνάβας είπε...



Πριν πάω στο Γραφείο, ρίχνω μια ματιά στα Blogs της περιοχής και ιδιαίτερα του Βαρνάβα. Βλέπω ότι από τα πιο δραστήρια είναι αυτά του κ. Αποστολόπουλου με ποικιλία θέσεων και απόψεων και που κατά βάση είναι καταγγελτικά και αυτό μου αρέσει γιατί υπογραμμίζουν τις αδυναμίες της δημόσιας διοίκησης στην έλλειψη παραγωγής ουσιαστικού έργου ( υποδομών ) που παρουσιάζουν διαχρονικά οι διοικούντες το μικρό χωριό του Βαρνάβα. Διαπιστώνω κι εγώ ότι κάτι(πολλά ) πάει στραβά και παραμένει ο Βαρνάβας τόσο πίσω σ όλους τους κρίσιμους τομείς ανάπτυξης. Μια άποψη είναι ότι φταίει η νοοτροπία κατοίκων και πολιτικών αρχόντων που εκλέγονται κάθε φορά (οι ίδιοι) και που ανακυκλώνουν σχεδόν τα ίδια προβλήματα χωρίς σταματημό. Κάποιος Σύλλογος Νέων Κατοίκων που υπήρχε, θα μπορούσε να βοηθήσει δυνητικά την Κοινότητα με στελέχη απ όλους τους τομείς ανάπτυξης, αλλά και να προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση, φαίνεται όμως πως απαξιώθηκε εντελώς από λάθος επιλογή Πρόεδρου Δ.Σ και κρυφής πολιτικής διασύνδεσης μέχρι πρότινος, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας. Τι απομένει… Μια νέα προσπάθεια νέων και άφθαρτων ατόμων, που με την υποστήριξη γηγενών και νεοφερμένων θα μπορούσαν να δώσουν μια νέα προοπτική ανάπτυξης του τόπου. Οι παλιοί πολιτικοί – θα πρέπει να πάρουν σύνταξη – ο κύκλος τους ολοκληρώθηκε, να κάνουν πίσω και να ζήσουν βοηθώντας την μετεξέλιξη του Βαρνάβα. Αν βλέπετε κάποια άλλη λύση, πέστε την για να γίνει κάποιος στοιχειώδης διάλογος, αφού δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στα κοινοτικά συμβούλια των κλακαδόρων. Εδώ τουλάχιστον (Internet) υπάρχει η άμεση δημοκρατία σεβασμού των αντίθετων απόψεων. Ας σηκώσουμε τα μανίκια λοιπόν. Θα κρατήσω την ανωνυμία μου, μέχρι ναρθει ο χρόνος.

Αρταξέρξης είπε...

Φίλοι μου, δεν με ενδαφέρουν ΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΤΑΝ. Δεν με ενδιαφέρη η διαδικασία. Επ αυτού ΟΛΟΙ εχουν να πουν ΚΑΤΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗ.

11 σχόλια:

  1. Αναφαίρετο δικαίωμα η κριτική, όσο σκληρή και να είναι. Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι συκοφαντίες, όμως. "150.000 ΕΥΡΩ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ - ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ …και του χρόνου πάλι εδώ είμαστε να κάψουμε ότι έχει απομείνει." Δηλαδή; Μοιρασιά; Ε όχι κ. Αποστολόπουλε. Δεν μπορείτε να συκοφαντείτε έναν άνθρωπο, ο οποίος, αν μη τι άλλο, δεν έδωσε δικαίωμα να κατηγορηθεί για οποιανδήποτε "λαμογία" είτε ως Σύμβουλος, είτε ως Πρόεδρος.
    Παρακαλώ να ανακαλέσετε την ύβρι και σίγουρα είναι αυτονόητο και κατοχυρωμένο δικαίωμά σας να επιμείνετε στις λοιπές απόψεις σας, τις οποίες μπορούμε να συζτηήσουμε και να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη, ως συμβολή στην συζήτηση, ανήρτησα στο blog geKollias.blogspot.com μου μια πρώτη τοποθέτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αναιρέσω, θα σας θίξω.

    Συχνά στα άρθρα μου χρησιμοποιώ πρόλογο – σχήμα λόγου – που περιγράφει την περιρρέουσα κατάσταση- ατμόσφαιρα, που έχει δημιουργηθεί στους αναγνώστες από τα τοπικά δρώμενα.
    Έτσι στον πρόλογό αναφέρομαι – ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ώστε ο αναγνώστης να δώσει την δική του ερμηνεία. Εσείς όμως βιαστήκατε να δώσετε την δική σας, επί προσωπικού με την οποία διαφωνώ απόλυτα και λυπούμε.

    Στα γραφόμενα λοιπόν δεν υπάρχει καμιά προσωπική αιχμή για κανέναν, εκτός της αυθαίρετης ερμηνείας που μπορεί να δώσει κάποιος και με την οποία δεν πρόκειται να συμφωνήσω ούτε να ασχοληθώ.

    Ευχαρίστως όμως θα αναιρέσω, αν εσείς σαν μέλος του Κ.Σ που είστε αναλάβετε την ευθύνη να μας διαβεβαιώσετε για τα αυτονόητα δηλ.« ότι κανένα μέλος του Κ.Σ δεν έχει καμιά σχέση διαπλοκής με τοπικά συμφέροντα και εργολάβους».

    Σας χαιρετώ περιμένοντας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βιάστηκε ο κύριος. Μήπως Εχει μύγα.Δε θαπρεπε να τηνβγει ετσι ο τύπος.Μην ανακαλέσης φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Πέτρο Κατσ.
    Πολλές φορές η ευθιξία κάποιων ανθρώπων είναι παρεξηγήσιμη (...μήπως έχει μύγα..). Όμως νομίζω σε μια κοινωνία που δεν έχει συνηθίσει στην διαφθορά θα ήταν αυτονόητη. Ας είναι. Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις για μένα. Επετρεψε μου, όμως, να έχω κι εγώ το δικαίωμα να λέω την δική μου, χωρίς να θεωρούμαι "ύποπτος".
    Τέλος "δεν την βγήκα" σε κανέναν. Δεν το συνηθίω άλλωστε να "την βγαίνω". Άλλη είναι η στάση ζωής που έχω επιλέξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Αποστολόπουλε
    Δέχομαι την ερμηνεία των γραφομένων που δίνετε, αλλά επειδή η κοινωνία μας είνσι έτοιμη να "καταστπαράξει" το διαφορετικό, νοιώθω να είμαι στο στόχαστρο. Κι όλες τις επιθέσεις μπορώ να τις δεχθώ και ίσως να τις αντιμετωπίσω, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ έστω και υπόνοια στο επίπεδο της Ηθικής. εκεί ναι είμαι απόλυτος και ίσως παρεξηγήσιμος.
    Κατά τα λοιπά ισχύουν τα γραφόμενα στο blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε πρώην Κοινοτάρχα, Παρακαλουμε πεστε μας τη πολτικη σας στα ερωτηματα πουσας εβαλε ο κοςΑποστολοπουλοσ για τα σκουπιδια την ανακυκλωση, αναδασωση, τους δρόμους στη περιφερεια (δεν μπορουμε να παμε σπιτια μας με τιςλακουβες. Γιατί να σας πιστέψουμε για αυτα που δεν κανατε οταν επρεπε? Μηπως ειναι αργα τωρα.
    Νεα κατοικος βαρναβα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Χαρά
    Χρημάτισα Πρόεδρος για 4 μόνο χρόνια και παρέλαβα μια Κοινότητα υπερχρεωμένη. Για την πορώτη τετραετία (ελπίζοντας και σε μια -και μόνο - ακόμη δεύτερη) έδωσα βάρος στις υποδομές. Είστε νέα κάτοικος όπως λέτε και δεν γνωρίετε ίσως ότι ο Βαρνάβας επί δεκαετίες έμενε από νερό το Καλοκαίρι. Έφερα το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ και σήμερα δεν υπάρχει ( ή δεν δικαολογείται να υπάρχει) έλλειψη νερού. Άλλαξα το από καρκινογόνο αμίαντο δίκτυο ύδρευσης του Βαρνάβα.Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Κολιγιώργα, η οδός Προφ. Ηλία (μέχρι το στρατόπεδο) και τμήμα της οδού Ευρίπου, με τους παράδρομους (δρόμοι της περιφέρειας του Βαρνάβα). Προχώρησα στην αντιστήριξη του πρανούς στον δρόμο βαρνάβα - καπανδρίτι (είχαμε δεκάδες ατυχήματα).Ενέταξα την Κοινότητά μας στην διαδημοτική συνεργασία Βαρνάβα - καπανδριτίου - Πολυδενδρίου για δίκτυο αποχέτευσης (ήδη γίνεται η μελέτη).
    Ξέρω οι ανάγκες ήσαν περισσότερες, αλλά και οι δυνατοτητες περιορισμένες.
    Όσο για τις απαντήσεις στα ερωτήματα του κ. Αποστολόπουλου διαβάστε μια αρχική απάντηση στο http://gekollias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν πάω στο Γραφείο, ρίχνω μια ματιά στα Blogs της περιοχής και ιδιαίτερα του Βαρνάβα. Βλέπω ότι από τα πιο δραστήρια είναι αυτά του κ. Αποστολόπουλου με ποικιλία θέσεων και απόψεων και που κατά βάση είναι καταγγελτικά και αυτό μου αρέσει γιατί υπογραμμίζουν τις αδυναμίες της δημόσιας διοίκησης στην έλλειψη παραγωγής ουσιαστικού έργου ( υποδομών ) που παρουσιάζουν διαχρονικά οι διοικούντες το μικρό χωριό του Βαρνάβα.
    Διαπιστώνω κι εγώ ότι κάτι(πολλά ) πάει στραβά και παραμένει ο Βαρνάβας τόσο πίσω σ όλους τους κρίσιμους τομείς ανάπτυξης. Μια άποψη είναι ότι φταίει η νοοτροπία κατοίκων και πολιτικών αρχόντων που εκλέγονται κάθε φορά (οι ίδιοι) και που ανακυκλώνουν σχεδόν τα ίδια προβλήματα χωρίς σταματημό.
    Κάποιος Σύλλογος Νέων Κατοίκων που υπήρχε, θα μπορούσε να βοηθήσει δυνητικά την Κοινότητα με στελέχη απ όλους τους τομείς ανάπτυξης, αλλά και να προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση, φαίνεται όμως πως απαξιώθηκε εντελώς από λάθος επιλογή Πρόεδρου Δ.Σ και κρυφής πολιτικής διασύνδεσης μέχρι πρότινος, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας.
    Τι απομένει…
    Μια νέα προσπάθεια νέων και άφθαρτων ατόμων, που με την υποστήριξη γηγενών και νεοφερμένων θα μπορούσαν να δώσουν μια νέα προοπτική ανάπτυξης του τόπου.
    Οι παλιοί πολιτικοί – θα πρέπει να πάρουν σύνταξη – ο κύκλος τους ολοκληρώθηκε, να κάνουν πίσω και να ζήσουν βοηθώντας την μετεξέλιξη του Βαρνάβα.
    Αν βλέπετε κάποια άλλη λύση, πέστε την για να γίνει κάποιος στοιχειώδης διάλογος, αφού δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στα κοινοτικά συμβούλια των κλακαδόρων. Εδώ τουλάχιστον (Internet) υπάρχει η άμεση δημοκρατία σεβασμού των αντίθετων απόψεων.
    Ας σηκώσουμε τα μανίκια λοιπόν.
    Θα κρατήσω την ανωνυμία μου, μέχρι ναρθει ο χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να μην θεωρηθεί ότι δεν απάντησα στο ζήτημα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ σας παραπέμπω στην εισήγησή μου στο Κοιν. Συμβούλιο της 24/5/2009(η οποία - σημειωτέον - ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ):
    http://protaseis09.blogspot.com/2009/05/blog-post_24.html
    Και σας θυμίζω και πάλι ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, άρα δεν μπορώ να έχω την ευθύνη της υλοποίησης. Κρίνομαι από τον αν συμβάλλω στην λήψη αποφάσεων και αν συμμετέχω στην υλοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλοι μου, δεν με ενδαφέρουν ΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΤΑΝ. Δεν με ενδιαφέρη η διαδικασία. Επ αυτού ΟΛΟΙ εχουν να πουν ΚΑΤΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή