Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ-ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ συνεχίζονται..

Αναδημοσίευση απο την Πηγή

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ο Σάββας Τζιλάβης έδωσε στην δημοσιότητα την διακήρυξη της παράταξής του. 
Ανάμεσα στους Πολίτες που υπογράφουν την διακήρυξη διακρίναμε τρεις Βαρναβιώτες. Τον Πέτρο Στάμου, τον Γιώργο Ι. Κατσίκη, και τον Θανάση Δήμα. 
Ο πρώτος ήταν Αντιπρόεδρος της Κοινότητας με τον κ. Νίκο Βούλγαρη, στην συνέχεια αποχώρησε από την Παράταξη αυτή, δημιούργησε δικιά του, σε συνεργασία με στελέχη του Κ.Κ.Ε. καταγγέλλοντας τον κ. Βούλγαρη και κατόπιν παραιτήθηκε από επικεφαλής της Παράταξής του. Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι τελευταία τα "έχει βρει" πάλι με τον, κ. Βούλγαρη και ότι  η συμμετοχή του στην Παράταξη Τζιλάβη είναι αποτέλεσμα σύσκεψης στο γραφείο του Προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα, μεταξύ του κ. Βούλγαρη, του κ. Στάμου, του κ. Θεοδωρίδη και της κ. Κόλλια (πρώην Γ.Γ. Νέας Γενιάς). Ο κ. Κατσίκης είναι στην παρούσα θητεία Αντιπρόεδρος του κ. Βούλγαρη, χωρίς κάποια ιδιαίτερη παρουσία και δραστηριότητα, ενώ ο κ. Δήμας είναι και αυτός Κοιν. Σύμβουλος του κ. Βούλγαρη, χωρίς καμία απολύτως δραστηριότητα. Απ΄ ότι φαίνεται ο κ. Βούλγαρης τοποθετήθηκε, δίνοντας τις "ευλογίες" του στον κ. Σάββα Τζιλάβη.

Η υποψηφιότητα του κ. Ζαγάρη στον Μαραθώνα αντιμετωπίζει προβλήματα. Πληροφορίες λένε ότι πριν λίγο καιρό έγινε συγκέντρωση μεγάλου αριθμού Δημοτικών Συμβούλων του στο Σούλι, με στόχο την δημιουργία νέας Παράταξης για την διεκδίκηση του Δήμου Μαραθώνα, χωρίς τον κ. Ζαγάρη. Από ότι φαίνεται ούτε αυτή η κίνηση προχωρά, δεδομένου ότι υπάρχει διαφωνία για την θέση του επικεφαλής.
Ο κ. Κατσαρός συνεχίζει τις κινήσεις του για την διαμόρφωση του εκλογικού σχήματος και, από ότι ακούγεται, βρίσκονται σε καλό δρόμο συζητήσεις με σημαντικά στελέχη της Αυτοδιοίκησης στην περιοχή.
Και ο κ. Καρίνος κινείται δραστήρια, αναζητώντας νέους άφθαρτους συνεργάτες.

Για τον κ. Λουίζο μάθαμε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με δύο πρώην Κοιν. Συμβούλους του Βαρνάβα από την παράταξη του Γ. Κόλλια. Τους κ. Νίκο Τσιμίνη και Σταύρο Αυγέρη. Ο κ. Τσιμίνης ήταν Κοιν. Σύμβουλος της τετραετίας 2002-2006, χωρίς ιδιαίτερη παρουσία και ο κ. Αυγέρης Κοιν. Σύμβουλος της τετραετίας 2002 - 2006 με σημαντική δράση και επίσης Κοιν. Σύμβουλος το 2007, οπότε και παραιτήθηκε, με δήλωση ότι δεν θα ασχοληθεί πάλι με τα κοινά.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις κινήσεις των κ. Παπουτσή και Δεληβοριά.
Τέλος οι πληροφορίες μας λένε ότι το Κ.Κ.Ε. θα  εκπροσωπηθεί στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Μαραθώνα, με επικεφαλής τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Νίκο Στεφανίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ?

1 σχόλιο:

  1. αχ θεε μου.ο βουλγαρης βρήκε αχυράνθρωπους κατ εικονα και ομοίωση. κρίμα για τον τζιλάλη, αλλα περισσότερο κριμα για μας τους ιδιους αν δυστυχίσουμε να τους εχουμε στον σβέρκο μας. υπάρχουν ομως και εξαιρέσεις ατομων που διαλεξαν λαθεμενο συνδιασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή