Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Είναι άδικο …is not fair

Η ομάδα ανακύκλωσης Βαρνάβα, περιλαμβάνει εθελοντές Ενεργούς πολίτες όπως και τους επικεφαλείς ΟΛΩΝ των Κοινοτικών παρατάξεων του Βαρνάβα.

Αυτό σημαίνει Ενότητα.

Η εθελοντική αυτή Επιτροπή - ομάδα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ του Βαρνάβα έχει σαν αποκλειστικό έργο την υλοποίηση του προγράμματος της ανακύκλωσης όπου τα μέλη θα πρέπει να απέχουν από κάθε πολιτική ή άλλη σκοπιμότητα και δραστηριότητα πάνω στο θέμα αυτό.

Είναι όμως ΑΔΙΚΟ να διαβάζουμε σήμερα 5.3.08 σε άρθρο εφημερίδας της περιφέρειας μεγάλης κυκλοφορίας σχετικά με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στον Βαρνάβα όπου ο συντάκτης, κάνει πολιτική πάνω στο θέμα και μάλιστα “δανειζόμενος” χωρίς άδεια και μεταχειριζόμενος κατά το δοκούν, κείμενα από Αρθρα συντάκτη του Blog, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΒΑΡΝΑΒΑ- που δεν είναι δικά του.

Δεν παραγνωρίζουμε την προσπάθεια που κατέβαλε για το θέμα της ανακύκλωσης ο συντάκτης του άρθρου - αντιθέτως, - αλλά τώρα υλοποιείται το Πρόγραμμα από την σημερινή Κοινοτική Αρχή. Εμείς σαν πολίτες αυτού του τόπου πάλι το ίδιο θα προσφέραμε αν τα πράγματα ήσαν διαφορετικά.

Ας μην κάνουμε …πολιτική στο θέμα αυτό, θα το χαλάσουμε και αυτό δεν θα αρέσει σε κανένα, γιατί το ΚΟΣΤΟΣ θαναι μεγάλο για το τόπο μας.

Ας σταματήσουμε εδώ !

Με συμπάθεια

Μ. Αποστολόπουλος