Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑ ....(απο τον Δήμο Μαραθώνα)!

Ανοικτή Ομάδα υποστήριξης στο FaceBook ΕΔΩ
Απογοητευμένοι τελείως απ’ την αδιαφορία της δημοτικής αρχής του Ηλία Ψηνάκη για τον τόπο μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε πλέον σε δυναμική διεκδίκηση της απόσχισης του Βαρνάβα απ’ το Μαραθώνα και την ένταξή μας σε άλλο δήμο που πιθανό να σχηματιστεί με τη συμβολή άλλων τεσσάρων πρώην κοινοτήτων (Αφιδνών, Καπανδριτίου, Πολυδενδρίου, Αγ. Αποστόλων) που ζητούν επίσης την απόσχισή τους απ’ το τεράστιο δήμο Ωρωπού.


Τρέχουμε πριν μας προλάβουν οι εξελίξεις που σχεδιάζουν οι πολιτικάντηδες με την σχεδιαζόμενη διάσπαση του Ενιαίου Δήμου Μαραθώνα σε δύο δήμους. Ο Ένας  ως δήμος Ν. Μάκρης και ο άλλος ως Νέος Δήμος Μαραθώνα (με τις Κοινότητες Μαραθώνα, Γραμματικό και Βαρνάβα). Αν δεν προλάβουμε παρακινδυνεύομαι να μείνουμε πάλι φυλακισμένοι για άλλα πέντε χρόνια.

Ήρθε λοιπόν η η ώρα της δράσης φίλοι μου.
Ήδη στείλαμε  την πρώτη επιστολή μιας σειράς ενεργειών προς επίτευξη του προαναφερόμενου στόχου προς την δημοτική κοινότητα του Βαρνάβα Μαραθώνα, παροτρύνοντας να προχωρήσει στην οργάνωση και διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος όπως ο Νόμο ορίζει.

Ωστόσο εμείς για να ενθαρρύνουμε μια τέτοια κίνηση ξεκινάμε την οργάνωση  "ομάδας φίλων της απόσχισης Βαρνάβα" στο FaceBook που προετοιμάζει και προετοιμάζετε επικοινωνιακά για την οργάνωση  συλλογής υπογραφών σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια αναγκαιότητα επιβεβλημένη από τα πράγματα. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για την συνδρομή και συμμετοχή όλων για το καλό του τόπου μας.
ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ
Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο συγχαρητήρια για τους εμπνευστές της κίνησης.Δεν πάει άλλο πια.Ολοι μαζί σας. Υπογραφές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή