Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΜΑ 25.8.2015 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ/ΔΗΜΟ

Εντεταλμένοι τοπικοί κοινοτικοί σύμβουλοι εμφανίζονται να αρνούνται να εφαρμόσουν αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης του Δήμου/ Κράτους όπως αυτές εκφράζονται από την τοπική πρόεδρο του Βαρνάβα.
 Ενιστάμεθα για την αποφυγή απάντησης σε έγγραφο Αίτημα μας, που υποβλήθηκε από 25/8/2015 και αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα της Κοινότητας, για την παντελή έλλειψη προόδου στο θέμα. Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ζητούμε να τύχουμε επιτέλους απάντησης, όπως ο Νόμος ορίζει.
Η παραπέρα διαιώνιση απραξίας σας καθιστά συνυπεύθυνους  για την παντελή έλλειψη οργάνωσης εθελοντισμού στον τόπο μας, όπως ο Νόμος ορίζει.

Γίνε και εσύ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ...όχι απλά ΚΑΤΟΙΚΟΣ...!!! και απάντηση ουκ έλαβα… http://energipolitesvarnava.blogspot.gr/.../blog-post_25...

 Διαβάστε σχετικά:

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: Κοινοτικό Συμβούλιο V/s Καθήκοντα. Ήρθε η ώρα του απολογισμού πεπραγμένων ... αλλά δυσκολεύονται

Από δήμο Διαύγεια

 

2 σχόλια:

  1. Ο εθελοντισμός είναι αλληλεγγύη, ανιδιοτελής προσφορά, συνδρομή στην προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων......μια έκφραση πολιτισμού ....που στον Βαρνάβα; ας γελάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιντριγκες, δολοπλοκίες, ρουφιανές, πισώπλατα μαχαιρώματα, κουτσομπολιά...κατιναριό στο μεγαλείο μαζί φίλους και ακόλουθους στα FB ...χαμός σας λέω στον βαρναβα να δείς και τη κουτσή Μαρία γραφει οτι μαλ@κια και ανοησία φανταστείς υποστηρίζοντας ή ξεμπροστιάζοντας ατομα και θίγοντας υπολήψεις χωρίς φραγμό. Ενας εισαγγελέας θα τους μαζέψει...και νομίζω ότι είναι η μόνη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή