Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ …ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

Μεγένθυση με ένα κλικ

Eκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής και ιδιαίτερα από Γραμματικό , Βαρνάβα, Μαραθώνα και την Ν. Μάκρη διαδήλωσαν πάνω στις γραμμές του τραίνου, στον Σταθμό Αγ. Στεφάνου, ενάντια στην πρόθεση για εγκατάσταση Χωματερής στο Γραμματικό.

Για 4 ώρες κομμένη σιδηροδρομικά η Ελλάδα στα δύο.
Νέοι, γέροι και παιδιά, γυναίκες & άντρες, επώνυμοι κι ανώνυμοι, αποφασισμένοι, όμως όλοι. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ τούτη τη φορά δεν επιτέθηκαν, αλλά παρακολουθούσαν "διακριτικά".

Η νεολαία με την ζωντάνια της και τα συνθήματα έδωσε παλμό στην συγκέντρωση. Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί πέρασαν το μήνυμα.

Το κρύο τσουχτερό, αλλά η θέληση των συγκεντρωμένων να αναδείξουν την αντίθεσή τους στο οικολογικό έγκλημα της χωματερής ισχυρότερη.

Παντελής η απουσία Βουλευτών και Πολιτευτών όλων των Κομμάτων, πλην ενός μηνύματος του Μάκη Βορίδη του ΛΑ.Ο.Σ. "Που είναι οι Βουλευτές μας;" αναρωτιόνταν οι συγκεντρωμένοι "μόνο στις εκλογές μας θυμούνται".


Από το Βαρνάβα διακρίναμε τους Ν. Βούλγαρης Πρόεδρο, ο Γ. Κόλλιας πρώην Πρόεδρο του Βαρνάβα και Π. Στάμου, με πολλούς ενεργούς πολίτες μεταξύ των οποίων διακρίναμε τους κ.κ Προκοπάκης Αλ, και Αποστολόπουλο Μιχ.

Παρόντες ο Ν. Κούκης Πρόεδρος και ο Θ. Παπαγεωργίου, πρώην Πρόεδρος του Γραμματικού,ο Σ. Ζαγάρης Δήμαρχος Μαραθώνα, Δημοτικοί Σύμβουλοι & Κοινοτικοί Σύμβουλοι Μαραθώνα, Ν. Μάκρης, Γραμματικού, Βαρνάβα. Στην συγκέντρωση παραβρίσκονταν και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατ. Αττικής, όλων των παρατάξεων, ενώ χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Αγ. Στεφάνου Π. Βορριάς.

Το σύνθημα που επικράτησε:

"Ακούστε το καλά
ακούστε το αυτό
Χωματερή δεν γίνεται
στο Γραμματικό"

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

1 σχόλιο: