Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΑΡΝΑΒΑ - θεματα, προβλήματα, σχόλια!

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ11-9-2009 - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ.

Κρίσιμα ερωτήματα, δικά σας συμπεράσματα. Καταθέστε τις απόψεις σας ΤΩΡΑ. Συμμετοχή στον διάλογο επώνυμα ή ανώνυμα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ BLOG μας
Το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ πρόβλημα του οικισμού (την ντροπή του χωριού),
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία διαδημοτικού έργου Αποχέτευσης σε συνεργασία με τις Κοινότητες Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου από την περίοδο της Προεδρίας μου και ήδη καταρτίζεται η μελέτη, διαδικασία στην οποία συμμετέχω ως εκπρόσωπος της Κοινότητας Βαρνάβα, για χρηματοδότηση από το Δ΄ Κ.Π.Σ.
Σας κοινοποιώ το έγγραφο που αποδεικνύει την ΣΥΝΕΧΙΣΗ των ενεργειών για το έργο, με την συμμετοχή μου.
geKollias.blogspot.com

Το πρόβλημα της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ του χωριού μας.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ: Από την περίοδο της Προεδρίας μου έχει συνταχθεί μελέτη αποκατάστασης και έχει δοθεί και Άδεια Αποκατάστασης από τον κ. Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής. Δεν μπορεί η αποκατάσ ταση να γίνει με Κοινοτικούς Πόρους και πρέπει ο σημερινός Πρόεδρος να διεκδικήσει χρήματα από την Περιφέρεια Αττικής (το κόστος εκτιμάται στις 300.000 €).

Την ολοκλήρωση του προγράμματος ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ κομποστοποίησης.

Χωρίς σχόλια

Το πρόγραμμα ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑ, ρεματιάς, δρόμου προς παραλία, Χατζήθια ( Αγ. Παρασκευής) κ.α

 

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ: Ασχολήθηκα με το θέμα και γνωρίζω ότι πρώτον δεν μπορούμε ως Κοινότητα να προχωρήσουμε σε διαδικασία αναδάσωσης αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία κύρηξης της περιοχής ως αναδασωτέας και δεύτερον ούτε η εποχή είναι κατάλληλη. Πάντως βρίσκομαι σε επαφή με τον ΣΚΑΙ για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναδάσωσης το οποίο θα υλοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή των καμένων εκτάσεων της Βόρειας Αττικής (περίπου 200.000 δένδρα και θάμνοι).
Η πρόταση του Προέδρου δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά ήταν μια συγκεκριμένη πρόταση, η οποία συνάδει και με τους σκοπούς της χρηματοδότησης και εξυπηρετεί ανάγκες. Δηλαδή
ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ στις παρυφές των περιφερειακών δρόμων του Βαρνάβα (Περιφερειακός, Οδός Βαρβάρας Τουρκαντώνη, Οδός Προφ. Ηλία, Οδός Ευρίπου),
* ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ και ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ,
* ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ εντός του Οικισμού,
δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να πεί ότι το έργο ΔΕΝ συνάδει με την χρηματοδότηση, ΔΕΝ είναι αναπτυξιακό, ΔΕΝ συμβάλλει στην δημιουργία μιας "όμορφης χωριάτικης κωμόπολης".

 

Την ανάγκη ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ή και επιχωμάτωσης δρόμων της περιφέρειας που καταστράφηκαν με τις νεροφαγιές κατά τις τελευταίες νεροποντές ( οι κάτοικοι αδυνατούν οι να πάνε στα σπίτια τους).

 

Χωρίς  σχόλια

Την ανάγκη αγορά ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΊΑΣ, για τους μαθητές , τα νέα παιδιά και τους  ηλικιωμένους.

 

ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Το Κοινοτικό Συμβούλιο εχει εντάξει στο Τεχνικό του Πρόγραμμα την αγορά πούλμαν και είχε μάλισ τα εξειδικεύσει το ποσό. Η όποια διαφωνία μας είχε να κάνει με την νομιμότητα (απαιτεί ο Κώδικας την σύσταση συγκοινωνιακού Φορέα) κι όχι την σκοπιμότητα της αγοράς. Ήδη όμως ο Πρόεδρος αφαίρετε το εγκεκριμένο ποσό για αγορά πούλμαν και το μετέφερε στο έργο "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ" δηλαδη σε συντήρηση - επισκευή δρόμου της Περιφέρειας του Βαρνάβα, όπως αναφέρεται και στις προτάσεις του blog.

Την ανάγκη ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ  που να δουλεύει, οταν χρειάζεται.

 

Όταν, όμως, ο Πρόεδρος ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι η Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. θα παραχωρήσει στην Κοινότητά μας ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, οφείλω να δεχθώ ως αληθινή την δέσμευση αυτή και να κινηθώ προς άλλη κατεύθυνση.
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ: Ανέφερα πιο πάνω ποιά ήταν η πρότασή μου και για ποιό λόγο αποσύρθηκε.
Θεωρώ ότι με τα παραπάνω, ως προθέσεις τουλάχιστον, καλύπτονται οι προτάσεις του blog.



ΤΑΜΕΙΟ ΣΧΟΛΙΩΝ
από 18.9.09  13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση. Ισως για πρώτη φορά βλέπω κάτι σχετικό στο Internet που να αφορα προβλήματα μιας μικρής Κοινότητας, οπως του Βαρνάβα.
Ισως αν συστηματοποιησθεί με ερωτήματα πολιτών - αναγνωστών, σε ομάδες ή κατηγορίες θα μπορούσε να αναδειχθεί σαν μπουσουλας ενημέρωσης & προόδου εξέλιξης των θεμάτων.

Συνεχίστε.
19 Σεπτέμβριος 2009 


Ξανθίπη είπε...

Συμφωνώ με το κ. Αρταξέρξη,τιποτε απολύτως δεν εχει υλοποιηθεί. Τα περισσότερα θέματα βρίσκονται στη διαδικασία των ΘΑ.
Πέστε μας κύριοι πολιτικοί του Βαρνάβα, πια σοβαρά προβλήματα / εργα εχετε επιλύση μέχρι ΣΗΜΕΡΑ, για να ξεκολήσει το χωριό μας απο τον Μεσαίωνα που τον εχετε καθηλώση. ¨Η καλύτερα πέστε μας τις εξαγγελίες και δεσμεύσεις που αναλαμβάνεται για να γίνει αυτό πραγματικότητα.
21 Σεπτέμβριος 2009 



Νεόφερτος είπε...

Γιατί η ονοματοδοσία ΜΟΝΟ στον οικισμό, αφού η ΜΕΛΕΤΗ περιλαμβάνει ολη την περιφέρεια.

Σκέφτονται - Αστους αυτούς -ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ-να ζουν στους χωματόδρομους στις λάσπες και στις νεροφαγιές κλπ.
Αυτούς τους εχουμε εγκλωβισμένους πολιτικά, να μας ψηφίζουν στις εκλογές και να τους κοροιδέουμε με ψέφτικες υποσχέσεις.Κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα ξεκουμπιστούν.
23 Σεπτέμβριος 2009 


Περικλής είπε...

Βαρναβας αττικής
Χωρίς ταχυδρομο
χωρις συγκοινωνία
χωρίς αποχ'ετευση
χωρις δρόμους
χωρις πολιτισμό
χωρίς παιδεια
χωρις.....ΕΛΠΙΔΑ με αυτούς και τους αλλους.
26 Σεπτέμβριος 2009 


Ανώνυμος είπε...

Η τελαυταια μεγάλη βροχή του Σεπτέμβρη κατέστρεψε σχεδόν ολους τους χωματόδρομους της περιφέρειας του Βαρνάβα.
Νεροφαγιές, λάσπες, πέτρες, χαλίκια, καταστροφή των αυτοκινήτων.
Οι νεοφερμένοι κάτοικοι του βαρναβα οπως εγωζουνε πικραμενοι και μετανιωμενοι που διαλεξαν το μερος αυτο του κοσμου για να μείνουν. τωρα που το καψανειναι ακομα χειροτερα.
οσοι σχεδιαζεται να αγορασετε σ αυτο το χωριο μακρυα. μην πετατε τα λεφτα σας.
26 Σεπτέμβριος 2009 


ΚοκινίδηςΓ είπε...

Κυριε ανωνυμε ειμαι και γω νεος συγκάτοικος.Εχεις δικιο.
Μπλεξαμε δυστυχως το 90% των δρόμων εξω απο τον οικισμο ειναι χωματινοι. για ασφαλτωστρωση ξεχνατο.
Οι μεχρι τωρα δημαρχοι κοροιδευουν το κοσμο ντοπιους και νεους. Πριν τελειωση η θητεια τους κάνουν κανα δυο δρόμους και τελείωσε.
26 Σεπτέμβριος 2009 



Διαμαρτυρόμενος είπε...

ρΕ παιδια εδω ο κόσμος χάνεται πιοσ ασχολειται με το βαρναβα. Εδω Εν κρυπτω βαλλανε διοδια. για να βγούμε και να μπουμε στο σπίτι μας πληρώνουμε και κανεις δεν διαμαρτυρεται ενεργά μονο λογια. Αι στο διάολο καραγκιοζηδες πολιτικοι και πολιτικαντιδες ανα την ελλάδα.
1 Οκτώβριος 2009 7:53 μμ



Pantellis είπε...

ο κ.Κολλιας, παρα τις αγαθες προθέσεις που εχει μαζί με τον κ. Βουλγαρη (πρωην και νυν προεδρο της κοινοτητας) δεν εχουν καταφερει εκτος απο ΘΑ να κανουν τιποτε δομικό και ουσιαστικο για τον τοπο. Κουρασμενα παληκαρια.Θα πρέπει να φροντισουν την υστεροφημια τους και να προετοιμασουν τη διαδοχη κατασταση στις παραταξεις τους για το καλό του βαρναβα. Ημαρτον οχι παλι τα ιδια πρόσωπα.
2 Οκτώβριος 2009 


Διονύσης είπε...

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ - Μια ανακοίνωση της κοινότητας στα σκουπίδια.Την ανοιξα και διάβασα. Ενα σκέτο δημοσιυπαλληλικό εγραφο χωρίς πνοή και οραμα, ετσι απλώς για να λέμε οτι ασχοληθήκαμε με το θέμα από ουσία τίποτε. Εδω ειμαστε να τα ξαναπούμε.
8 Οκτώβριος 2009 



Καρποδίνης είπε...

Το πούλμαν εγινε δρόμος - εργολαβία.Κάτοικοι, ηλικιωμένοι,αλλοδαποί, μαθητές σχολείων ειναι για πάντα σκλαβωμένοι χωρίς δυνατότητα μεταφοράς και επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο (ομάδες πολιτών που δεν εχουν αυτοκίνητο ή δεν επιτρέπεται να οδηγούν).
Μας στερούν το βασικό αγαθό της συγκοινωνίας.
Θα αγοράσουμε τωρα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ πίσω στον μεσαίωνα.
8 Οκτώβριος 2009 


Μιχάλης Αποστολόπουλος είπε...

Ρε παιδιά μπράβο για την συμμετοχή σας στην δοκιμαστική προσπάθεια ενημέρωσης που αφορά τα στάδια προόδου μερικών θεμάτων που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν την Κοινότητά μας.
Ευχαριστώ τον κ. Κόλλια ( μέλος του Κ.Σ της κοινότητας) για την ενημέρωση που μας προσέφερε και τους σχολιαστές που έλαβαν μέρος. Μερικοί βλέπουν τα πράγματα μαύρα και ίσως έτσι νάνε, αλλά υπάρχει και η αισιόδοξη πλευρά. Σιγά- σιγά κάτι μπορεί να γίνει αρκεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε ένα χεράκι βοήθειας και συμμετοχής για το κοινό καλό.
Η αναδάσωση του Βαρνάβα, προσφέρει ένα πεδίο δράσης για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας. Συνεχίστε να στέλνετε σχόλια.
9 Οκτώβριος 2009



Μελπομένη χρ είπε...

Εμαθα γιατί δεν προχώρησε η αγορά πούλμαν για συγκοινωνία.
υπάλληλος της κοινότητας ειπε...μα εχουμε πούλμαν ιδιώτη που πληρώνουμε, ειναι και Βαρναβιώτης. Γιατί να του χαλάσουμε τη δουλιά.

Κόρακας κοράκου ματι...
13 Οκτώβριος 2009 


Περιπλανόμενος Διαβάτης είπε...

Μόλις Ειδα την ανάρτηση του κ.κολλια για την αποχέτευση. Ειμαστε μόλις στην αρχή δηλαδή σύνταξη μελέτης.εδώ μιλάμε για δημόσιο δηλαδή ζήσε Μαη να φάς τριφύλλι, κι απο την αλλη κάλιο αργά παρά ποτέ. Βλέπετε ζούμε με τις παροιμίες αφού τίποτε δεν εχει γίνει τόσα χρόνια. Ας περιμένουμε λοιπόν στην επόμενη ζωή.
16 Οκτώβριος 2009
ΚΟΛΛΙΑΣ Γ είπε...
Πράγματι είμαστε στην αρχή. Πράγματι χρειάζεται χρόνος. Όμως για σκέψου πόσες δεκαετίες ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Από τις παροιμίες σου διαλέγω την "κάλλιο αργά παρά ποτέ" και - να είσαι βέβαιος - σε τούτη την ζωή θα δούμε το έργο. Το παρακολουθώ από κοντά, ως μέλος της Επιτροπής και έχω την βεβαιότητα ότι θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

15 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση. Ισως για πρώτη φορά βλέπω κάτι σχετικό στο Internet που να αφορα προβλήματα μιας μικρής Κοινότητας, οπως του Βαρνάβα.
    Ισως αν συστηματοποιησθεί με ερωτήματα πολιτών - αναγνωστών, σε ομάδες ή κατηγορίες θα μπορούσε να αναδειχθεί σαν μπουσουλας ενημέρωσης & προόδου εξέλιξης των θεμάτων.

    Συνεχίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το κ. Αρταξέρξη,τιποτε απολύτως δεν εχει υλοποιηθεί. Τα περισσότερα θέματα βρίσκονται στη διαδικασία των ΘΑ.
    Πέστε μας κύριοι πολιτικοί του Βαρνάβα, πια σοβαρά προβλήματα / εργα εχετε επιλύση μέχρι ΣΗΜΕΡΑ, για να ξεκολήσει το χωριό μας απο τον Μεσαίωνα που τον εχετε καθηλώση. ¨Η καλύτερα πέστε μας τις εξαγγελίες και δεσμεύσεις που αναλαμβάνεται για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί η ονοματοδοσία ΜΟΝΟ στον οικισμό, αφού η ΜΕΛΕΤΗ περιλαμβάνει ολη την περιφέρεια.

    Σκέφτονται - Αστους αυτούς -ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ-να ζουν στους χωματόδρομους στις λάσπες και στις νεροφαγιές κλπ.
    Αυτούς τους εχουμε εγκλωβισμένους πολιτικά, να μας ψηφίζουν στις εκλογές και να τους κοροιδέουμε με ψέφτικες υποσχέσεις.Κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα ξεκουμπιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρναβας αττικής
    Χωρίς ταχυδρομο
    χωρις συγκοινωνία
    χωρίς αποχ'ετευση
    χωρις δρόμους
    χωρις πολιτισμό
    χωρίς παιδεια
    χωρις.....ΕΛΠΙΔΑ με αυτούς και τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τελαυταια μεγάλη βροχή του Σεπτέμβρη κατέστρεψε σχεδόν ολους τους χωματόδρομους της περιφέρειας του Βαρνάβα.
    Νεροφαγιές, λάσπες, πέτρες, χαλίκια, καταστροφή των αυτοκινήτων.
    Οι νεοφερμένοι κάτοικοι του βαρναβα οπως εγωζουνε πικραμενοι και μετανιωμενοι που διαλεξαν το μερος αυτο του κοσμου για να μείνουν. τωρα που το καψανειναι ακομα χειροτερα.
    οσοι σχεδιαζεται να αγορασετε σ αυτο το χωριο μακρυα. μην πετατε τα λεφτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε ανωνυμε ειμαι και γω νεος συγκάτοικος.Εχεις δικιο.
    Μπλεξαμε δυστυχως το 90% των δρόμων εξω απο τον οικισμο ειναι χωματινοι. για ασφαλτωστρωση ξεχνατο.
    Οι μεχρι τωρα δημαρχοι κοροιδευουν το κοσμο ντοπιους και νεους. Πριν τελειωση η θητεια τους κάνουν κανα δυο δρόμους και τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρΕ παιδια εδω ο κόσμος χάνεται πιοσ ασχολειται με το βαρναβα. Εδω Εν κρυπτω βαλλανε διοδια. για να βγούμε και να μπουμε στο σπίτι μας πληρώνουμε και κανεις δεν διαμαρτυρεται ενεργά μονο λογια. Αι στο διάολο καραγκιοζηδες πολιτικοι και πολιτικαντιδες ανα την ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κ.Κολλιας, παρα τις αγαθες προθέσεις που εχει μαζί με τον κ. Βουλγαρη (πρωην και νυν προεδρο της κοινοτητας) δεν εχουν καταφερει εκτος απο ΘΑ να κανουν τιποτε δομικό και ουσιαστικο για τον τοπο. Κουρασμενα παληκαρια.Θα πρέπει να φροντισουν την υστεροφημια τους και να προετοιμασουν τη διαδοχη κατασταση στις παραταξεις τους για το καλό του βαρναβα. Ημαρτον οχι παλι τα ιδια πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ - Μια ανακοίνωση της κοινότητας στα σκουπίδια.Την ανοιξα και διάβασα. Ενα σκέτο δημοσιυπαλληλικό εγραφο χωρίς πνοή και οραμα, ετσι απλώς για να λέμε οτι ασχοληθήκαμε με το θέμα από ουσία τίποτε. Εδω ειμαστε να τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πούλμαν εγινε δρόμος - εργολαβία.Κάτοικοι, ηλικιωμένοι,αλλοδαποί, μαθητές σχολείων ειναι για πάντα σκλαβωμένοι χωρίς δυνατότητα μεταφοράς και επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο (ομάδες πολιτών που δεν εχουν αυτοκίνητο ή δεν επιτρέπεται να οδηγούν).
    Μας στερούν το βασικό αγαθό της συγκοινωνίας.
    Θα αγοράσουμε τωρα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ πίσω στον μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά μπράβο για την συμμετοχή σας στην δοκιμαστική προσπάθεια ενημέρωσης που αφορά τα στάδια προόδου μερικών θεμάτων που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν την Κοινότητά μας.
    Ευχαριστώ τον κ. Κόλλια ( μέλος του Κ.Σ της κοινότητας) για την ενημέρωση που μας προσέφερε και τους σχολιαστές που έλαβαν μέρος. Μερικοί βλέπουν τα πράγματα μαύρα και ίσως έτσι νάνε, αλλά υπάρχει και η αισιόδοξη πλευρά. Σιγά- σιγά κάτι μπορεί να γίνει αρκεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε ένα χεράκι βοήθειας και συμμετοχής για το κοινό καλό.
    Η αναδάσωση του Βαρνάβα, προσφέρει ένα πεδίο δράσης για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας. Συνεχίστε να στέλνετε σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμαθα γιατί δεν προχώρησε η αγορά πούλμαν για συγκοινωνία.
    υπάλληλος της κοινότητας ειπε...μα εχουμε πούλμαν ιδιώτη που πληρώνουμε, ειναι και Βαρναβιώτης. Γιατί να του χαλάσουμε τη δουλιά.

    Κόρακας κοράκου ματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιπλανόμενος Διαβάτης16 Οκτωβρίου 2009 στις 1:18 μ.μ.

    Μόλις Ειδα την ανάρτηση του κ.κολλια για την αποχέτευση. Ειμαστε μόλις στην αρχή δηλαδή σύνταξη μελέτης.εδώ μιλάμε για δημόσιο δηλαδή ζήσε Μαη να φάς τριφύλλι, κι απο την αλλη κάλιο αργά παρά ποτέ. Βλέπετε ζούμε με τις παροιμίες αφού τίποτε δεν εχει γίνει τόσα χρόνια. Ας περιμένουμε λοιπόν στην επόμενη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πράγματι είμαστε στην αρχή. Πράγματι χρειάζεται χρόνος. Όμως για σκέψου πόσες δεκαετίες ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Από τις παροιμίες σου διαλέγω την "κάλλιο αργά παρά ποτέ" και - να είσαι βέβαιος - σε τούτη την ζωή θα δούμε το έργο. Το παρακολουθώ από κοντά, ως μέλος της Επιτροπής και έχω την βεβαιότητα ότι θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε μου, διάβασα με προσοχή την ενότητα και την θέση σου για την αναδάσωση.
    ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ με Τον εξωραϊσμό των δρόμων του χωριού. Η κατασκευή δρόμων και πεζοδρομίων και βέβαια ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ με την έννοια της χρηματοδότησης που αφορά αποκλειστικά την ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.
    Νομίζω ότι ΕΔΩ γίνεται μια προσπάθεια να ξοδευτούν τα χρήματα των πολιτών σε εργολαβίες και όχι στο περιβάλλον που κάψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή