Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Δόθηκαν διευκρινήσεις!

ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ....
Από το
Blog του κ. Γ. Κόλλια

“Δυστυχώς κάποια τοπική εφημερίδα πήρε αποσπάσματα από κάποιο άλλο blog και από το δικό μου και έφτιαξε ένα "ρεπορτάζ" το οποίο με εμφάνιζε -τώρα- να δίνω συνέντευξη, η οποία ως περιεχόμενο είχε το τότε έγγραφό μου”. Αρθρο, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

Σχετικά άρθρα του Blog ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Είναι άδικο …is not fair

Ούτε που μας ρώτησαν... Το λιγότερο που θα περιμέναμε από την εφημερίδα, είναι η αποκατάσταση της αλήθειας και ο διαχωρισμός της Οικολογίας από την Πολιτική. Όπως βλέπουμε και στο σχετικό άρθρο οι δύο ενότητες μαζί ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ...αφού αλλοιώνουν την εικόνα του θέματος του Blog "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ...και αλλού" και απογοητεύουν ενδεχόμενα τους αναγνώστες του.

Ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε!!

Ουδέποτε υπήρξε θέμα ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ προς τον πρόσωπο του κ. Γ.Κόλλια, που άλλωστε είναι γνωστός για την ιστορία και το έργο που πρόσφερε και εξακολουθεί να προσφέρει στην Κοινότητα -στο κοινωνικό σύνολο - και ιδιαίτερα στον αγώνα κατά των ΧΥΤΑ. Χαιρόμαστε που είναι μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στον ΒΑΡΝΑΒΑ και ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Στηρίζουμε πάνω του πολλές ελπίδες για την επιτυχία του έργου που ο ίδιος έδωσε το έναυσμα, κατά την δική του θητεία .