Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Αφορά σχετικά Αρθρα μας

Από το Blog του κ. Γ. Κόλλια διαβάζουμε.

Κυριακή, 13 Απρίλιος 2008

Μετά από την έντονη διαμαρτυρία μου, το ζήτημα συζητήθηκε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Κοινότητας Βαρνάβα και λύθηκε με την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της επιτροπής στο πρόσωπό μου.

___________________

Διαβάστε λεπτομέρειες στο Αρθρο μας: Δόθηκαν διευκρινήσεις.

3 σχόλια:

  1. Η πολιτική καταστρέφει …το περιβάλλον, αλλά και τις σχέσεις.
    Σωστός ο τρόπος που χειριστήκατε το θέμα …αλλά λάθος η απάλειψη σχολίων των αναγνωστών σας από το Άρθρο «είναι άδικο». Πρόλαβα όμως και τα αντέγραψα (Απειλή παραίτηση μέλους επιτροπής κ.α.)
    Ήθελα να πω πολλά στο άρθρο αυτό. Μου στερήσατε όμως την δυνατότητα και τον λόγο γιατί ίσως ενοχλήθηκαν μερικοί από την καλοπροαίρετη κριτική. Κρίνω δημοκρατικό να ακούγονται όλες οι φωνές - απόψεις , μέσα σε πλαίσια. Με αυτή την σκέψη παρακαλώ πολύ να επανεμφανίσετε αμέσως τα σχόλια των αναγνωστών σας, για να αποκαταστήσετε την αξιοπιστία σας.
    Από ότι διαβάζω στα blogs, των εμπλεκομένων– εμφανίζετε μέλος σας να δημιουργεί πρόβλημα για 2η φορά.
    Την εμπιστοσύνη την κερδίζεις κανείς στην πράξη και όχι στα λόγια …
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας και ελπίζω να δημοσιεύσετε τις απόψεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Δημήτρη, Διάβασα τα σχόλιά σας με ιδιαίτερη προσοχή. Θα παρακαλούσα όμως να είμαστε πιο ανεκτικοί στην κρίση μας, για να δώσουμε το περιθώριο επιτυχίας στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης που ενδιαφέρει τον όλους μας. Οι μικροπαρεξηγήσεις ή και η μικροπολιτική είναι μέσα στα πλαίσια της κοινωνίας μας, που θα πρέπει βέβαια κατά το δυνατό να τα αποφεύγουμε. Έτσι λοιπόν κρίναμε σκόπιμο να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στα σχόλια των αναγνωστών μας, χάριν της ενότητας και ομοψυχίας της επιτροπής που ελπίζω να εκτιμηθούν ανάλογα.
    Εμείς πάντως εμπιστευόμαστε όλους αυτούς (είναι αρκετοί) που με πράξεις βοηθάνε τον τόπο να προχωρήσει μπροστά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι οι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ειλικρίνεια του Γ.Κόλλια έχει δοκιμαστεί μέσα στο χρόνο. Με σοβαρότητα και συνέπεια, ακολουθεί μια σταθερή γραμμή που τον έχει καταξιώσει στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα στην κοινωνία του Βαρνάβα.
    Η συμμετοχή του στην ομάδα ανακύκλωσης του χωριού μας, εκτός από την συμβολική έχει και ουσιαστική σημασία.
    Εγώ θα έλεγα ότι ο συνδυασμός αυτός και η ομοψυχία όλων των Κοινοτικών παρατάξεων είναι το κλειδί της επιτυχίας για το μέλλον αυτού του τόπου και δίνει έντονα και αισιόδοξα μηνύματα στους συμπολίτες μας. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές και τους δραστήριους εθελοντές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή