Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ - ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΒΑΡΝΑΒΑ εξέφρασε την ΘΕΛΗΣΗ του για ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.

Μεγενθύσεις με ενα κλικ!


σχεδιασμό που θέλουν να μας επιβάλλουν.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ




Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ  ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα το Κοινοτικό συμβούλιο του Βαρνάβα συνεδρίασε σήμερα, 2.5.10  και εξέφρασε  με ομόφωνη απόφαση την θέλησή του  για συνένωση του Βαρνάβα προς τα ΔΥΤΙΚΆ για την δημιουργία του Νέου Δήμου Αφιδνών που θα περιλαμβάνει Βαρνάβα, Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες και Κάλαμο.. Ήταν μια από τις λίγες φορές όπου κοινοτικοί σύμβουλοι και πολίτες βρέθηκαν τόσο κοντά εκφράζοντας ομόφωνα την αγωνία τους για το μέλλον αυτού του τόπου και την απόφασή τους να ΑΝΤΙΔΡΆΣΟΥΝ στον ανφερόμενο χωροταξικό σχεδιασμό του "Καλλικράτη".

1 σχόλιο:

  1. Πέτρος Βαλσάμης5 Μαΐου 2010 στις 1:40 μ.μ.

    Εκφράζουμε την μεγάλη αγανάκτηση και την πλήρη αντίθεση μας στο Χωροταξικό σχεδιασμό του σχεδίου «Καλλικράτης», που πρόκειται να εφαρμοστεί για τον Βαρνάβα Αττικής.
    Χωρίς καμία συγκεκριμένη μελέτη, συνένωσαν τον Βαρνάβα με τον Μαραθώνα διαλύοντας έναν Δήμο που επρόκειτο να δημιουργηθεί προς τα δυτικά (Βαρνάβα, Καπανδριτι, Πολυδένδρι,Αφίδνες, Κάλαμος) με ομοειδή καθ’ όλα κριτήρια για να εφαρμόσουν ένα νέο σχέδιο επικίνδυνο, αντιαναπτυξιακό και ανεφάρμοστο στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή