Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Αισθάνομαι ότι η Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα Μαραθώνα βρίσκεται σε απαξίωση, και σκοπίμως κάποιοι τη θέλουν στην αφάνεια, ώστε να μην έχει ούτε φωνή, ούτε λόγο ύπαρξης τελικά.

ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ
http://fixourmarathon.blogspot.gr/

Η επιστολή που ακολουθεί είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που πρόκειται να πάρουμε σαν ενεργοί πολίτες Βαρνάβα στην προσπάθειά να μην τεθεί στο περιθώριο. Στην φωτογραφία ο Ιστότοπος που διαχειριζόμαστε “ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ” δείχνει την προσπάθεια κάποιων να συνδράμουν στο έργο της καθαριότητας του δήμου.

Προς την Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα
Κα Ασημακοπούλου & Μέλη Κοινοτικού Συμβουλίου



Επιστολή του Μ. Αποστολόπουλου 4/12/15
Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω προσωπικά, τόσο τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, όσο και τους τοπικούς συμβούλους, ότι παρά το γεγονός των συνεχών επιστολών που στείλαμε  στο Δήμο Μαραθώνα του Ψηνάκη ( με κοινοποίηση στην Κοινότητα) για ζητήματα που αφορούν τη τοπική μας κοινωνία, δεν έχουμε λάβει ποτέ κάποια απάντηση σε αυτά, παρά την προσφυγή μας στον Συνήγορο του Πολίτη, ενώ δεν έχει εκδηλωθεί απολύτως κανένα ενδιαφέρον εκ μέρους σας.

Η πρόθεσή μας είναι να ενεργοποιήσουμε τη Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα, προς όφελος της καθημερινότητας των κατοίκων της. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που σας στηρίξαμε μετεκλογικά (την τοπική πρόεδρο) υποβάλλοντας την ατζέντα (οδικός χάρτης)  προοπτικής ανάπτυξης του χωριού μας ώστε να αξιολογηθούν και εκτελεστούν κάποια από αυτά σε βάθος τετραετίας.
Δυστυχώς σήμερα 15 μήνες μετά, θεωρούμε ότι Δήμαρχος αλλά και η τοπική πρόεδρος δεν δίνουν καμία σημασία ώστε να επιλυθούν σταδιακά μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα.
Ανάμεσα στις υποσχέσεις που λάβαμε (μετά το τοπικό δημοψήφισμα που οργανώσαμε) ήταν και η διαβεβαίωση για την απαλλαγή διοδίων Αφιδνών ή και η εξομοίωση με μειωμένο τίμημα όπως οι κάτοικοι του όμορου Δήμου Ωρωπού. Αισθανόμαστε ότι είμαστε σε όλα "απ' έξω", με αποτέλεσμα να απαξιώνεται καθημερινά ο Δήμος στα μάτια των κατοίκων του χωριού μας.
 Αισθάνομαι, εγώ προσωπικά αλλά και πάρα πολλοί συγχωριανοί μας ότι η Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση, και σκοπίμως κάποιοι τη θέλουν στην αφάνεια, ώστε να μην έχει ούτε φωνή, ούτε λόγο. ύπαρξης τελικά.

Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου