Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βαρνάβα (οχι Σύλλογος).

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

Εκεί όπου η πολιτική αδυνατεί να δώσει λύσεις ή και καταστρέφει το περιβάλλον Ένα νέο κίνημα γεννιέται. Το κίνημα των ενεργών πολιτών. Όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο δυναμικοί, συνασπίζονται αυθόρμητα σε ομάδες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, παρεμβαίνουν δυναμικά, αν χρειαστεί συγκρούονται, προασπιζόμενοι το αυτονόητο δικαίωμα στην ποιότητα ζωής. ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ - χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις!

Τι χρειάζεται για να είστε ενεργός πολίτης.

- Χρειάζεται να είστε ενημερωμένος.

- Χρειάζεται να είστε καταρτισμένος.

- Χρειάζεται να ξέρετε πώς να συμμετάσχετε.

- Χρειάζεται να ξέρετε πού να συμμετάσχετε.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
& ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

** Τον τελευταίο καιρό "βασανίζει" μια σκέψη το μυαλό μου. Πως θα φαινόταν εάν στον Βαρνάβα δημιουργούσαμε μια Κίνηση Ενεργών Πολιτών (όχι Σύλλογο). Μια "χαλαρή" ένωση η οποία θα είχε ως σκοπό αυτό που αναφέρουμε στο ιστολόγιό μας. Μια δεξαμενή ιδεών ή εάν θέλετε μια τράπεζα ιδεών. Ιδεών και προτάσεων για την ανάπτυξη του Βαρνάβα που παράλληλα αυτή η κίνηση θα υλοποιεί αυτές τις προτάσεις (όπου αυτό είναι εφικτό) μέσω του εθελοντισμού ή άλλου πρόσφορου μέσου.

Μάλιστα σκέφτομαι να πραγματοποιήσουμε και μια πρώτη συνάντηση, αναλόγως βέβαια και με το ενδιαφέρον που θα υπήρχε. Θα ήθελα να διαβάσω τις σκέψεις σας ή να μου αποστείλετε τις απόψεις σας.

Μήπως πρέπει ν' αφήσουμε τον υπολογιστή μας;


Μιχάλης Αποστολόπουλος.


5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η ιδέα σου Μιχάλη.
    Κάνε κάτι και είμαστε μαζί σου.
    Θα σου τηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα σας εχει πολύ ενδιαφέρον. Θαθελα να μάθω ποτε σκέπτεστε να βρεθούμε να συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κίνηση αυτή θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Μικρή ομάδα και δραστήρια άτομα που έχουν γνώσεις και χρόνο να προσφέρουν. Όχι σύλλογος αλλά κίνηση όπως λέτε με συγκεκριμένους στόχους.
    Με αυτό το σκεπτικό θα συμφωνούσα. Πρέπει όμως να συζητήσουμε πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι σύμφωνος.
    Αρκεί με το ‘’ανάπτυξη του Βαρνάβα’’ να εννοείται κυρίως η ανάπτυξη και η προστασία της φυσικής χλωρίδας και πανίδας της περιοχής .
    Και αγώνα κατά του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ που πάνε να στήσουν στην περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ πολύ οι ενδιαφερόμενοι να εμφανίζουν πλήρη στοιχεία τους για μπορέσουμε να έλθουμε σε επικοινωνία μαζί τους.

    Για περισσότερες πληροφορίες
    Κιν. 6972244088

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή