Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Προς την Σύνταξη ECO NEWS του ΣΚΑΙ T.V - Διαμαρτυρίες πολιτών!




Είδαμε το ρεπορτάζ και ειλικρινά λυπόμαστε διότι αντί να αναδείξετε το πρόβλημα ΧΥΤΑ Γραμματικού, το θάψατε! .... και σχεδόν εξαπατηθήκαμε.

Παρουσιάσατε τους ομιλητές από πλευράς Γραμματικού και Βαρνάβα με μόνο επιχείρημα τη στείρα αντίθεση στη χωροθέτηση, χωρίς να ακουστούν τα ουσιώδη επιχειρήματα που αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν κατά την διάρκεια της Βιντεοσκόπηση όπως:
-Οι λόγοι που δεν πρέπει να γίνει ο ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και
-Οι λύσεις που αναφέρθηκαν.


Από την άλλη η παρουσίαση του εκπροσώπου της ΕΣΠΑ έβαλε την ταφόπλακα στο θέμα καθώς παρουσίασε τους αντιδρούντες χωρίς ενημέρωση και άσχετους!
Γενικά η παρουσίαση του θέματος ήταν απαράδεκτη καθώς σαλαμοποιούσε τους ΧΥΤΑ της Κρήτης με της Αν.Αττικής και της Κέρκυρας τη στιγμή που οι περιοχές και τα ευαίσθητα σημεία τους είναι εντελώς ξεχωριστά.
Άποψη μας είναι να αποφεύγεται η παρουσίαση του θέματος από δημοσιογράφους, που δεν έχουν μελετήσει καλά τα στοιχεία που τους έχουν δοθεί, ώστε να γίνεται καλή δουλειά και το πρόβλημα να αναδείχνεται σε όλες του τις διαστάσεις.

Κρίμα περιμέναμε καλύτερη προσέγγιση του θέματος από τον ΣΚΑΙ.

Χαιρετισμούς

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ


Νανά Τσούμα said...

Και αν μου επιτρέπετε να προσθέσω κατι ....σημασία έχει να καταλάβουν οι τηλεθεατές το πρόβλημα, τους λόγους που καποιο έργο δεν πρέπει να γίνει και ποιες εναλλακτικές λύσεις προτείνονται.
Μόνο τότε δημιουργείται μία τάση, ένα ρευμα, ένα κλίμα τα οποια μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης.
Στην προκειμένη περίπτωση οι τηλεθεατές καταλάβαμε πως η αντίδραση για τη χωροθέτηση είναι προιόν έλλειψης ενημέρωσης!!!
Και τί σχέση μπορεί να έχουν οι ΧΥΤΑ της Λευκίμμης και της Χερσονήσου με το Γραμματικό;;;

Το Γραμματικό αλλά και όλη η Β.Α. Αττική είναι η περιβαλλοντική και οικιστική ΑΝΑΣΑ της πρωτεύουσας!

Προς εκεί αναπτύσσεται πλέον η Αθήνα και από εκει ελπίζει να αναπνέει!
Τα κατάλαβαν αυτά οι τηλεθεατές;
Αυτά.
Blogger antixyta said...

Δυστυχώς οι δημοσιογραφοί δεν είναι πια για να καταγράφουν "τα του δήμου",τα γεγονότα,αλλά να τα δημιουργούν,όπως βολεύει αυτούς και τα αφεντικά τους.Τουλάχιστον,σύντομα απ'ότι φαίνεται,θα έχουν το προϊόν που πουλάει,άσχετα με το πως θα το παρουσιάσουν βέβαια.Το πρόβλημα γι'αυτούς όμως θα είναι το εξής: Μήπως περάσουμε τα μικρόφωνα και τις κάμερες για γκλομπς και τους συμπεριφερθούμε ανάλογα;

Ομάδα antixyta Κερατέα

http://antixyta.blogspot.com


Blogger S.Panagiotis said...

Παιδιά ας μην τους έχουμε εμπιστοσύνη. Τα αφεντικά τους δεν τους αφήνουν να παρουσιασουν το θέμα σωστά, είναι απλό.
Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα.
Διαβάστε σχετικά με το θέμα MME
στο Δίκτυο Ανατολικής Αττικής.

11 July 2008 18:21

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οι δημοσιογραφοί δεν είναι πια για να καταγράφουν "τα του δήμου",τα γεγονότα,αλλά να τα δημιουργούν,όπως βολεύει αυτούς και τα αφεντικά τους.Τουλάχιστον,σύντομα απ'ότι φαίνεται,θα έχουν το προϊόν που πουλάει,άσχετα με το πως θα το παρουσιάσουν βέβαια.Το πρόβλημα γι'αυτούς όμως θα είναι το εξής: Μήπως περάσουμε τα μικρόφωνα και τις κάμερες για γκλομπς και τους συμπεριφερθούμε ανάλογα;

    Ομάδα antixyta Κερατέα

    http://antixyta.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ας μην τους έχουμε εμπιστοσύνη. Τα αφεντικά τους δεν τους αφήνουν να παρουσιασουν το θέμα σωστά, είναι απλό.
    Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα.
    Διαβάστε σχετικά με το θέμα MME
    στο Δίκτυο Ανατολικής Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περίμενα να δω την εκπομπή για τα ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ με μεγάλο ενδιαφέρον. Είπα μέσα μου επιτέλους η ανεξάρτητη φωνή του ΣΚΑΙ θα τους ξεσκεπάσει. Ετσι εγώ η γυναίκα μου και τα παιδιά μου σταθήκαμε μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης.

    Η απογοήτευση ήταν μεγάλη...
    ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή