Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΒΑΡΝΑΒΑΣ - Δημοψήφισμα σε εξέλιξη...


Πήγα και ψήφισα, ωρα 12.00  μεσημέρι. Ακουσα στην αιθουσα ότι μόλις 100 κάτοικοι ειχαν ήδη ψηφίσει. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα, μεγαλύτερη συμμετοχή μέχρι αυτή την ωρα. Ο κόσμος δεν πήγε ακόμη να ψηφίσει. Ήταν πολύ βιαστικό και δεν υπήρξε η ανάλογη εκστρατεία ενημέρωσης εκ μέρους της Κοινότητας για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή».
 Οι νέοι κάτοικοι του Βαρνάβα στην πλειονότητα τους αγνοούσαν εντελώς το θέμα.
 Η προχειρότητα οργάνωσης και το αποτέλεσμα ισως αποβούν μοιραία αφού το μήνυμα  που θα στείλλουμε στην κεντρική διοίκηση απο το ατυπο Δημοψήφισμα δεν θα είναι καθόλου ικανοποιητικό – τιμητικό για ολους μας.
 Επίσης διαπιστώνω ένα ειδος «μποϋκοτάζ» από κάποιους που δεν συμμετείχαν στο δημοψήφισμα για να μην προχωρήσει η συνένωση με τους 5.
Για άλλη μια φορά, θα αναγκασθούμε να δεχθούμε το πεπρωμένο αφού από μόνοι μας θα καταφέρουμε με την προχειρότητα που επιδεικνύουμε,  να απαξιώσουμε τους ευατού μας, για άλλη μια φορά.
Ελπίζω και ευχομαι να βγώ ψεύτης, περιμένοντας το τελικό και επίσημο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την προσδοκία μου για συνένωση της Κοινότητας Βαρνάβα προς τα δυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου