Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!

 Διαβάστε με ένα κλικ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου μόνοι τους σιωπηλά με σοβαρότητα επιστημονική κατάρτιση, τεκμηρίωση και με αγωνιστικότητα καταφέρνουν να βάλλουν φραγμό στο οικολογικό αυτό έγκλημα. ΦΡΑΓΜΟ τεράστιας επιστημονικής και ηθικής σημασίας.
Αλήθεια πόσο μικροί -σε πολιτικό και ηθικό μέγεθος- φαίνονται τώρα όλοι εκείνοι που τόσα χρόνια διαχειρίσθηκαν και εξακολουθούν να διαχειρίζονται το πρόβλημα με πολιτικές φανφάρες χωρίς ουσία και κυρίως χωρίς αποτέλεσμα.
Κοινοτάρχες, αυτοδιοικητικοί και το λοιπό σινάφι ( συντονιστικές επιτροπές) της περιοχής, δυστυχώς εξακολουθούν να διαχειρίζονται το θέμα με περίσσια ελαφρότητα κοπτόμενοι κυρίως για την πολική διάσταση του θέματος προς άγρα ψήφων ή προβολής παρά για την ουσία του προβλήματος.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, στον νέο διευρυμένο Δήμο Μαραθώνα, χρειάζεται ένας τεχνοκράτης και αποφασισμένος Δήμαρχος, που χωρίς τα βαρίδια ανίκανων και αναποτελεσματικών δημοτικών συμβούλων παλαιάς κοπής και νοοτροπίας, θα συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο ικανών στελεχών που θα συνδράμουν εποικοδομητικά στο έργο του.
Δεν χρειάζονται πλέον «καλά παιδιά», αλλά ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ που θα πάρουν από το τέλμα την περιοχή και θα την αναπτύξουν ουσιαστικά, με γνώμονα το συμφέρον του συνόλου και όχι των ολίγων και «ημετέρων».
Το σημαντικό είναι να ενωθούν οι φωνές όσων διαφωνούν με τη μίζερη καθημερινότητα που κάποιοι ετοιμάζουν για εμάς, για να αντιπροτείνουμε κάτι νέο, φρέσκο, από ανθρώπους με μεράκι. Για να μην έχει ο πολίτης το γνωστό άλλοθι "όλοι ίδιοι είναι". Και δεν είναι όλοι ίδιοι και χρειάζεται να καταλάβουμε πως η δημοκρατία μας δίνει τη δύναμη όχι απλά να στηρίξουμε ενεργούς συμπολίτες μας, αλλά να συμμετέχουμε και οι ίδιοι στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου