Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ απο το Γραμματικό.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΞΗ μήνυμα στο face book VarnavasFun Club

«ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΒΑΡΝΑΒΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΣΧΟΛΕΙΤΑΙ  ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΡΗΤΕ ΣΙΓΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ? ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ? ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET KAI ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙNTERNET ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ. »
--------------
Αγαπητή Κατερίνα έχεις δίκιο σε μερικά, αλλά άδικο σ άλλα.
Κατοικώ στον Βαρνάβα τα τελευταία 4 χρόνια εγώ και η οικογένειά μου. Αυτή ήταν μια συνειδητή επιλογή διαπιστώνοντας την απαράμιλλη ομορφιά του φυσικού τοπίου της Β. Αττικής. Το ίδιο σκεπτικό σε διαβεβαιώνω πως είχαν ΟΛΟΙ οι ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ.
 Μόλις συνειδητοποιήσαμε την ύπαρξη του προγραμματισμένου εγκλήματος της δημιουργίας ΧΥΤΑ στο Γραμματικό εγώ και αρκετοί  φίλοι Νέοι κάτοικοι του Βαρνάβα στρατευτήκαμε αμέσως στον κοινό αγώνα και συμβάλλαμε με διάφορους τρόπους. Μέχρι και Περιβαλλοντικό Σύλλογο δημιουργήσαμε το 2007 με πρώτιστο στόχο την οργανωμένη συμβολή μας στο αγώνα κατά του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Δυστυχώς όμως ο πρόεδρος του Συλλόγου που ατυχώς  επιλέξαμε ήταν σε απόλυτη σύμπνοια και υπόγεια διασύνδεσή με τον νυν πρόεδρο της Κοινότητας που συστηματικά φρόντισαν να απαξιωθεί ο σύλλογος. Τα  μέλη του συλλόγου περίπου 1.000 άτομα μαζί με τις οικογένειές τους  με αρκετούς ενεργούς και δραστήριους πολίτες. Εγώ προσωπικά ήμουν μέλος του Δ.Σ και αναγκάστηκα σε παραίτηση μόλις διαπίστωσα και  κοινοποίησα την καταστροφική σχέση του προέδρου του Συλλόγου με τον πολιτικό του προϊστάμενο. Το τελειωτικό κτύπημα δόθηκε με την αλλοίωση της ονομασίας του συλλόγου. Η ζωή δυστυχώς με δικαίωσε αφού ο σύλλογος  τελικά διαλύθηκε αφού τα μέλη γύρισαν την πλάτη τους στην άνομη ηθικά αυτή σχέση. Η εξέλιξη οδηγήθηκε σκόπιμα σ αυτή την κατεύθυνση, αφού εξυπηρετούσε τις πολιτικές σκοπιμότητες του προέδρου της κοινότητας, αλλά κατά βάση ακύρωνε την οργανωμένη προσπάθεια των νέων κατοίκων του Βαρνάβα, να συμβάλλουν δυναμικά στον αγώνα κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ για την προστασία του περιβάλλοντος.
Δυστυχώς οι τοπικές ηγεσίες που επιλέγουμε διαχρονικά αποδεικνύονται κατώτερες των περιστάσεων και βλάπτουν σοβαρά τον τόπο. Όταν είναι  υποψήφιοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια και όταν εκλέγονται, μην τους είδες μην τους άκουσες. Δηλαδή αξιοπιστία κάτω του μηδενός. Το ίδιο συμβαίνει σχεδόν παντού. Πάψαμε πλέον να πιστεύουμε στα ωραία λόγια. Έτσι δημιουργούμε σιγά- σιγά την κοινωνία των ενεργών πολιτών, προσπαθώντας να συμβάλλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο καθένας χωριστά.
Αφού οι εφημερίδες πνίγουν τις θέσεις και τις αντιρρήσεις μας  για τον ΧΥΤΑ, τα Blog στο Internet, των ενεργών πολιτών του Βαρνάβα και του Γραμματικού έρχονται να διαδώσουν και να διατρανώσουν  το θέμα συντελώντας σημαντικά στην διάδοση των σκοπών,  επιδιώξεων  και δράσεων ΟΧΙ ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ στην ευρύτερη κοινωνία.
Μαζί με φίλους νέους κατοίκους του Βαρνάβα, παραβρεθήκαμε πολλές φορές σε συνεδριάσεις του Συντονιστικού και λάβαμε  μέρος στις περισσότερες διαμαρτυρίες και πορείες, αναρτώντας παράλληλα άρθρα και video στο διαδίκτυο που μπορείτε να δείτε επισκεπτόμενη τα Blog μας, ζώντας από κοντά τα γεγονότα. Οι Ενεργοί πολίτες του Βαρνάβα έκαναν την καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη σε Ελλάδα και Ευρώπη και προσωπικά ήμουν επίσης παρών στην μάχη εισόδου των ΜΑΤ πέρσι. Οι ενεργοί πολίτες Βαρνάβα ( Αλ. Προκοπάκης, Χριστόφορος Ρώσσης και Μ. Αποστολόπουλος) ξεκίνησαν και προχώρησαν την Ανακύκλωση στον Βαρνάβα, αλλά και πάλι το έδαφος ήταν ναρκοθετημένο αφού οι πολιτικές παρατάξεις φοβήθηκαν την επιτυχία μας και αποφάσισαν και κατήργησαν ανεπίσημα την επιτροπή περιβάλλοντος που δημιουργήθηκε γι αυτό τον σκοπό. Είχαμε σχεδιάσει και οργανώσει με επιτυχία την ανακύκλωση και το κλείσιμο της χωματερής στο χωριό μας. Μας είδαν ίσως εν δυνάμει πολιτικούς τους αντιπάλους και φοβήθηκαν? Αλλά έκαναν λάθος που στοίχησε στο περιβάλλον και στον τόπο μας.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ λέει κάποια ελληνική παροιμία. Επαγγελματίες πολιτικοί αυτοδιοικητικοί και συνδικαλισταράδες έχουν διαβρώσει την δημόσια διοίκηση και την ελληνική κοινωνία. Άνθρωποι στην πλειονότητα τους αποτυχημένοι στην πράξη  από τις τοπικές κοινωνίες, ξεπερασμένοι από την ιδία την ζωή, επιδιώκουν λυσσαλέα να προβληθούν με ανίερες συμμαχίες και να καταλάβουν μια θέση στις συνενώσεις του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ για να συνεχίσουν να μας εξουσιάζουν και αρκετοί να πλουτίζουν εις βάρος μας. Έτσι λοιπόν το ξεπέρασα κι εγώ.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ και ο μεγάλος κερδισμένος νάνε ο ΚΑΝΕΙΣ…
Αγαπητή Κατερίνα σε ευχαριστώ για την σπίθα που μου έδωσες με το πάθος σου για να μιλήσω και να βγάλω αυτά που κι εγώ αισθάνομαι δηλαδή ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
ΛΟΙΠΟΝ Δεν ακολουθώ την σημαία κανενός, κι αν χρειαστεί θα βοηθήσω όπως ΕΓΩ θέλω και επιθυμώ.
Όσον αφορά τον ΧΥΤΑ Γραμματικού, νομίζω πως εθελοτυφλούμε, τα εγκληματικά λάθη που διαπράχτηκαν μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ σε αντιδιαστολή με την ΚΕΡΑΤΕΑ. Οι ένοχοι λάκισαν έξυπνα  με μικρά βηματάκια..
Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, οψόμεθα….
Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ να ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις αλλά κυρίως χωρίς καπελώματα.
Μ. Αποστολόπουλος και λοιποί ενεργοί πολίτες.



ΤΑΜΕΙΟ ΣΧΟΛΙΩΝ

6 σχόλια:



Κυριάκος Γκίκας είπε...
Αγαπητέ Κύριε Μ. Αποστολόπουλε και λοιποί Ενεργοί Πολίτες, Θα κρατήσω από την επιστολή σας που απευθύνεστε στην Κυρία Μέξη την παρακάτω παράγραφο, δυστυχώς λίγο πολύ όλοι μας το γνωρίζουμε αυτό αλλά πάντα τα ίδια λάθη επιτρέπουμε να γίνονται. Δυστυχώς οι τοπικές ηγεσίες που επιλέγουμε διαχρονικά αποδεικνύονται κατώτερες των περιστάσεων και βλάπτουν σοβαρά τον τόπο. Όταν είναι υποψήφιοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια και όταν εκλέγονται, μην τους είδες μην τους άκουσες. Δηλαδή αξιοπιστία κάτω του μηδενός. Το ίδιο συμβαίνει σχεδόν παντού. Πάψαμε πλέον να πιστεύουμε στα ωραία λόγια. Οι τοπικοί μας άρχοντες το μόνο που ασχολούνται είναι προεκλογικά να μοιράζουν υποσχετικές επιταγές και να ξεπληρώνουν γραμμάτια .Όπως πολύ καλά μας λέτε στην επιστολή σας, οι επαγγελματίες πολιτικοί αυτοδιοικητικοί και συνδικαλισταράδες έχουν διαβρώσει την δημόσια διοίκηση και την ελληνική κοινωνία. Να ήταν μόνο το Κοινοτικό Συμβούλιο του Βαρνάβα που δεν ασχολείται μόνο με το ΧΥΤΑ?? Τα Δημοτικά Συμβούλια σε Μαραθώνα και Νέα Μάκρη μας εκφράζουν μέχρι σήμερα ?? Να μείνουμε ήσυχοι ότι προσπάθησαν τα μέγιστα ή καθόλου ?? Μάλλον το δεύτερο. Όταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γραμματικού, για να λάμψη η αλήθεια ασχολείται με το να μηνύσει την εκδότρια των Αττικών Νέων και δεν τα βάζει με το σύστημα. Όταν, πας έτοιμη καταγγελία με στοιχεία και τη βάζει στο αρχείο λέγοντας ότι αυτή είναι διοικητική πράξη. Όταν, 3,5 χρόνια δεν έχουμε κλίσει το ΧΑΔΑ μας και δεν γινόμαστε πιστικοί και χάνουμε επικοινωνιακά. Όταν, το έργο σε λίγους μήνες είναι έτοιμο να τελειώσει και μας λέει για σημαντική παρεμπόδιση. Όταν, κλίνουν οι δρόμοι για να περάσουμε το σωστό μήνυμα και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ παρελαύνουν κουστουμαρισμένου οι τοπικοί άρχοντες και κάποιοι από αυτούς μοιράζουν φυλλάδια . Συγνώμη. Αλλά αυτό που εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τους δίνουμε μικρόφωνα και τους χτυπάμε παλαμάκια……Γιατί ??? Με Τιμή

Ζιωτου Αικ. είπε...
Με αφορμή το σχόλιο Μπροστά στα μικρόφωνα μιλάνε για του Λαού τα δικαιώματα. Και από πίσω συντονίζουν ... το γιουρούσι. Χτυπάνε παλαμάκια για να βγάλουν τον σκασμό τους σε λεφτά, υποσχετικές και λοιπά γραμμάτια.

Ανώνυμος είπε...
Ειμαι νεα κατοικος στου βαρνάβα. Ημουν σχεδόν από τα πρωτα μελη του συλλόγου. Δούλεψα και πιστεψα στην προσπαθεια αυτή. Αλλα γρηγορα απογοητευτηκα και εξοργίστηκα όπως και πολλοί αλλοι από την συμπεριφορά του προέδρου και των μελων του διοικητικου συμβουλίου απέναντι στα μέλη. Εξαίρεση ο γνωστός και δραστήριος, κ. αποστολόπουλος που παραιτήθηκε δικαιολογημένα. Ολοι τσιράκια του προέδρου της κοινότητας εξακολουθούν να διατηρούν μεχρι σημερα τις θέσεις τους σε ένα συλλογο που αυτοί διάλυσαν για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές σκοπιμότητες του προέδρου της κοινοτητας. Αν ειχαν φιλότιμο θαχαν παραιτηθεί, εδώ και πολύ καιρό.

ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είπε...
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΟ 2003 .. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ... Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΕΥΣΗ .. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ .. Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ν΄ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ . ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΄ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΄! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ( ΧΩΜΑΤΕΡΗ .. ) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ Σ΄ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ , ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ , ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ κλπ κλπ .. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ .. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ . ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ . ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ , ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ τηλ. : 6977300242 .

Katerina Mexi είπε...
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ? Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Map είπε...
ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΦΡΑΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΤΑ BLOGS KAI OI BLOGGERS ΤΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο Γ. ΚΟΛΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Ο Ν. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ Ν΄ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΖΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET. Μιχ. Αποστολόπουλος

6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Κύριε Μ. Αποστολόπουλε και λοιποί Ενεργοί Πολίτες,
    Θα κρατήσω από την επιστολή σας που απευθύνεστε στην Κυρία Μέξη την παρακάτω παράγραφο, δυστυχώς λίγο πολύ όλοι μας το γνωρίζουμε αυτό αλλά πάντα τα ίδια λάθη επιτρέπουμε να γίνονται.
    Δυστυχώς οι τοπικές ηγεσίες που επιλέγουμε διαχρονικά αποδεικνύονται κατώτερες των περιστάσεων και βλάπτουν σοβαρά τον τόπο. Όταν είναι υποψήφιοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια και όταν εκλέγονται, μην τους είδες μην τους άκουσες. Δηλαδή αξιοπιστία κάτω του μηδενός. Το ίδιο συμβαίνει σχεδόν παντού. Πάψαμε πλέον να πιστεύουμε στα ωραία λόγια.
    Οι τοπικοί μας άρχοντες το μόνο που ασχολούνται είναι προεκλογικά να μοιράζουν υποσχετικές επιταγές και να ξεπληρώνουν γραμμάτια .Όπως πολύ καλά μας λέτε στην επιστολή σας, οι επαγγελματίες πολιτικοί αυτοδιοικητικοί και συνδικαλισταράδες έχουν διαβρώσει την δημόσια διοίκηση και την ελληνική κοινωνία.
    Να ήταν μόνο το Κοινοτικό Συμβούλιο του Βαρνάβα που δεν ασχολείται μόνο με το ΧΥΤΑ?? Τα Δημοτικά Συμβούλια σε Μαραθώνα και Νέα Μάκρη μας εκφράζουν μέχρι σήμερα ?? Να μείνουμε ήσυχοι ότι προσπάθησαν τα μέγιστα ή καθόλου ?? Μάλλον το δεύτερο.
    Όταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γραμματικού, για να λάμψη η αλήθεια ασχολείται με το να μηνύσει την εκδότρια των Αττικών Νέων και δεν τα βάζει με το σύστημα. Όταν, πας έτοιμη καταγγελία με στοιχεία και τη βάζει στο αρχείο λέγοντας ότι αυτή είναι διοικητική πράξη. Όταν, 3,5 χρόνια δεν έχουμε κλίσει το ΧΑΔΑ μας και δεν γινόμαστε πιστικοί και χάνουμε επικοινωνιακά. Όταν, το έργο σε λίγους μήνες είναι έτοιμο να τελειώσει και μας λέει για σημαντική παρεμπόδιση. Όταν, κλίνουν οι δρόμοι για να περάσουμε το σωστό μήνυμα και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ παρελαύνουν κουστουμαρισμένου οι τοπικοί άρχοντες και κάποιοι από αυτούς μοιράζουν φυλλάδια .
    Συγνώμη. Αλλά αυτό που εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τους δίνουμε μικρόφωνα και τους χτυπάμε παλαμάκια……Γιατί ???
    Με Τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή το σχόλιο

    Μπροστά στα μικρόφωνα μιλάνε για του Λαού τα δικαιώματα. Και από πίσω συντονίζουν ... το γιουρούσι. Χτυπάνε παλαμάκια για να βγάλουν τον σκασμό τους σε λεφτά, υποσχετικές και λοιπά γραμμάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι νεα κατοικος στου βαρνάβα. Ημουν σχεδόν από τα πρωτα μελη του συλλόγου. Δούλεψα και πιστεψα στην προσπαθεια αυτή. Αλλα γρηγορα απογοητευτηκα και εξοργίστηκα όπως και πολλοί αλλοι από την συμπεριφορά του προέδρου και των μελων του διοικητικου συμβουλίου απέναντι στα μέλη. Εξαίρεση ο γνωστός και δραστήριος, κ. αποστολόπουλος που παραιτήθηκε δικαιολογημένα. Ολοι τσιράκια του προέδρου της κοινότητας εξακολουθούν να διατηρούν μεχρι σημερα τις θέσεις τους σε ένα συλλογο που αυτοί διάλυσαν για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές σκοπιμότητες του προέδρου της κοινοτητας. Αν ειχαν φιλότιμο θαχαν παραιτηθεί, εδώ και πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ14 Ιουνίου 2010 στις 10:57 π.μ.

    ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΟ 2003 .. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ... Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΕΥΣΗ .. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ .. Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ν΄ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ . ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΄ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΄! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ( ΧΩΜΑΤΕΡΗ .. ) ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ Σ΄ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ , ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ , ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ κλπ κλπ .. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ .. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ . ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ . ΛΙΟΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ , ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ τηλ. : 6977300242 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ? Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΦΡΑΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΤΑ BLOGS KAI OI BLOGGERS ΤΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.


    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.


    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο Γ. ΚΟΛΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Ο Ν. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ.


    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ Ν΄ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ


    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΖΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET.

    Μιχ. Αποστολόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή